13 september 2023

Menukaart ondersteuning regionale samenwerking

Om de gezondheid van inwoners van Nederland te bevorderen en hen ook in de toekomst goede zorg te kunnen bieden is regionale samenwerking cruciaal. Er is een breed ondersteuningsaanbod voor regionale samenwerkingsverbanden om de regionale aanpak verder te ontwikkelen. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft een toegankelijk overzicht gemaakt van dit aanbod.

De ondersteuning voor regionale samenwerkingsverbanden bestaat niet alleen uit subsidies, maar ook bijvoorbeeld uit het beschikbaar stellen van kennis, expertise en contactpersonen. Het overzicht geeft informatie over de verschillende vormen van ondersteuning en links naar uitgebreidere informatie en websites waar je de ondersteuning kunt aanvragen.

Eenvoudig navigeren

De informatie is per thema gerangschikt en via de inhoudsopgave kun je eenvoudig navigeren naar de thema’s en binnen de thema’s:

Het huidige overzicht bestaat voornamelijk uit ondersteuning vanuit het ministerie van VWS. In de toekomst kan dit overzicht verder worden uitgebreid. Het document wordt regelmatig aangevuld en bijgesteld. Op deze pagina vind je altijd de meest actuele versie.