11 september 2020

E-healthweek wordt Slimme Zorg Estafette

Juist als het gaat om digitale zorg moet je innoveren. Daarom wordt de e-healthweek vanaf nu de Slimme Zorg Estafette. Niet een week, maar een hele maand met het thema zorginnovatie, in februari 2021. Tijdens deze maand staat wekelijks in één regio slimme zorg centraal, daarna wordt het stokje doorgegeven aan de volgende regio.

Persoon geeft estafettestokje over aan andere renner
© Zorg van Nu

Invulling van de estafette week

Iedere regio start de week met een regionale digitale bijeenkomst, met als doel om de implementatie van slimme zorg in die regio te versnellen en te bouwen aan de regionale samenwerking. Daarnaast is er tijdens deze week volop ruimte voor lokale evenementen en activiteiten om pati√ęnten, mantelzorgers, cli√ęnten en zorgprofessionals op laagdrempelige en toegankelijke manier te inspireren over de mogelijkheden van slimme zorg. ¬†Afsluitend vindt een landelijke bijeenkomst plaats om vervolgstappen en geleerde lessen van de afgelopen vier weken te delen. ¬†

Regio-indeling 2021

Doe mee en organiseer ook een activiteit in jouw regio! Bekijk direct wanneer de Slimme Zorg Estafette in jouw regio plaatsvindt: