19 april 2021

Save the date: 3 nieuwe JZOJP-webinars vanaf mei

Na het succes van de eerste reeks webinars in 2020, organiseert de Juiste Zorg op de Juiste Plek vanaf mei drie nieuwe webinars. Inspirerende experts uit het veld gaan in gesprek over thema's als regionale samenwerking, innovatie en preventie en reiken oplossingen aan. Zet de data alvast in je agenda!

Data en thema's

Webinar 18 mei: Van regiobeeld naar regioaanpak en –actie

Samenhangende zorg in de regio, zodat het aanbod zo goed mogelijk is afgestemd op de behoeften van mensen. Dat is één van de ambities van de beweging Juiste Zorg op de Juiste Plek (JZOJP). Op veel plekken in het land zijn al regiobeelden gemaakt, als eerste stap naar meer samenhangende zorg in de regio. Onderzoek van Berenschot liet echter zien dat er grote verschillen zijn in de voortgang van regioplannen en -activiteiten.

In het webinar op 18 mei delen experts uit drie verschillende regio's hun ervaringen en inzichten over die regioaanpak. Waar liepen zij tegenaan? Hoe gingen zij daarmee om? En wat leveren de aanpak en samenwerking hun op? Tijdens het webinar is er ruimte voor kennisdeling, zodat we samen de volgende stap kunnen maken naar een succesvolle aanpak in de eigen regio.

Meer informatie

Voor meer informatie over de sprekers en programma's van de webinars: houd deze website en LinkedIn in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief