5 oktober 2021

Samen innoveren tijdens de Slimme Zorg Estafette 2022

Innoveren doe je niet alleen. We hebben elkaar nodig om nieuwe mogelijkheden te ontdekken of om waardevolle verbindingen aan te gaan en zo een innovatie weer verder te brengen. Zo realiseren we samen de juiste zorg op de juiste plek. Van 27 januari tot 25 februari vindt daarom de tweede editie van de Slimme Zorg Estafette plaats. Een periode waarin we slimme zorg en innovatie centraal stellen en we samen kijken naar nieuwe mogelijkheden.

Met elkaar aan de slag

Tablet met afbeelding SZE waarop staat "Wij doen mee!"
© SZE

De nadruk van deze editie ligt op samenwerking en interactie. We roepen je op om jouw kennis en expertise te delen door een activiteit te organiseren. In het kader van samenwerking moedigen we je aan om deze activiteiten in samenwerking met één of meerdere partijen te organiseren. Laat zien waar jullie mee bezig zijn, tackel samen met anderen bestaande obstakels of maak nieuwe verbindingen. Dit jaar wordt je nog beter ondersteund met het nieuwe activiteitenplatform. Registreer je vrijblijvend en ontdek de mogelijkheden direct! En vergeet niet om je aan te melden voor andere activiteiten.

Input voor opening 2022

Tijdens de landelijke opening is er aandacht voor jouw inspanningen en activiteiten. Eind oktober gaat het SZE-team meerdere activiteiten selecteren voor de landelijke opening op 27 januari van 09:30u tot 11:30u. Alle aangemelde activiteiten op het activiteitenplatform komen hiervoor in aanmerking. Wil je ook een podium krijgen tijdens de opening? Meld je activiteit dan aan voor eind oktober en maak kans om geselecteerd te worden.

Goed om te weten: activiteiten die georganiseerd worden door meerdere partijen én ruimte bieden voor interactie komen sneller in aanmerking om gekozen te worden.