24 april 2024

Implementatie van zorgcoördinatie digitaal afgetrapt

Onlangs is het implementatieplan Zorgcoƶrdinatie gepubliceerd. Een plan dat niet tot stand had kunnen komen zonder de hulp van vele betrokkenen. Op 14 maart 2024 was het zo ver: de digitale kick-off van zorgcoƶrdinatie. Ruim 200 professionals waren digitaal aanwezig om met elkaar in gesprek te gaan over de implementatie van zorgcoƶrdinatie.

Belangrijke mijlpaal

De publicatie van het implementatieplan is een belangrijke mijlpaal Ʃn een beginpunt voor de verdere ontwikkeling van zorgcoƶrdinatie. Daarbij ligt het zwaartepunt vooral bij partijen in de regio, die zorgcoƶrdinatie regionaal zullen vormgeven. Om juist die partijen mee te nemen in het implementatieplan en met elkaar in gesprek te gaan, is de digitale kick-off zorgcoƶrdinatie georganiseerd.

Bekijk de presentatie

Ook benieuwd naar de presentatie die tijdens de kick-off gegeven is? Je kunt de PowerPoint presentatie hieronder bekijken. Let op: het is helaas niet mogelijk om de kick-off terug te kijken. Ook is de presentatie niet voor iedereen toegankelijk. Heb je vragen over (de toegankelijkheid van) de presentatie, neem dan contact op met de organisatie via info@dejuistezorgopdejuisteplek.nl.