Minder pijn en pijnstillers dankzij PijnCoach app

Bij het Orthopedisch centrum ViaSana gaven veel patiƫnten aan dat zij tussen de operatie en de eerste controle best veel pijn hadden. De PijnCoach app is ontwikkeld als hulpmiddel om de pijn te verminderen.

Terugdringen van verslavende pijnstillers

Het aantal Nederlandse gebruikers van oxycodon, een morfine-achtige zware pijnstiller, verdrievoudigde in de afgelopen 6 jaar tot 439.000 per jaar. ViaSana levert een belangrijke bijdrage aan het terugdringen van het gebruik van opiaten met de PijnCoach app.

Pijncoach App
© ZKN / Kim Balster

Effectief hulpmiddel

ViaSana biedt haar patiƫnten met deze app een effectief hulpmiddel om het gebruik van pijnstillers terug te dringen. Actieve gebruikers van de app ervaren minder pijn en gebruiken maar liefst 44% minder pijnstillers.

Meer informatie

De specialisten van ViaSana behandelen patiƫnten van alle leeftijden bij aandoeningen aan de knie, heup, rug- en wervelkolom, schouder en arm, voet en enkel. Als ƩƩn van de grootste orthopedische ZBC's van Nederland is ViaSana constant op zoek naar de beste zorg voor haar patiƫnten, met als belangrijkste doel hun kwaliteit van leven terug te geven.

Lees het gehele artikel over de PijnCoach app op de website van Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN).

Deel deze pagina