IZA-webinar impactvolle transformaties

Op 1 juni 2023 organiseert het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) in samenwerking met Zorgverzekeraars Nederland (ZN) en de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) een tweede webinar over impactvolle transformaties. Tijdens dit webinar staan we onder andere stil bij de inhoud en bij het indienen en beoordelen van transformatieplannen. Daarnaast is er aandacht voor de inzet van transformatiemiddelen en de rol van partijen bij het indienen en beoordelen van plannen. 

Sinds 1 februari 2023 is het mogelijk om transformatieplannen in te dienen. Zorgaanbieders, zorgprofessionals, patiëntenorganisaties, zorgverzekeraars en gemeenten maken samen plannen voor zorgtransformatie die bijdragen aan de beweging naar passende zorg. VWS ondersteunt dit met de transformatiemiddelen. Met het webinar willen VWS, ZN en NZa deze beweging en het opstellen van transformatieplannen stimuleren. We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de webinar en inspiratie op te doen voor de beweging naar passende zorg!

Aanmelden

Meld je aan voor het webinar via onderstaand formulier. Je ontvangt voor aanvang een link naar het webinar op het door jou opgegeven e-mailadres. 
Let op: Het webinar is inhoudelijk gelijk aan het webinar van 20 april. Het aantal plekken is beperkt, dus meld je snel aan.
Meer informatie kun je ook vinden in de Q&A hieronder.

Praktische informatie

  • Datum: 1 juni 2023
  • Tijd: 09:00- 10:30 uur
  • Vorm: Online via Webex
  • Kosten: Gratis
  • Voor wie: Zorgaanbieders, zorgprofessionals, patiëntenorganisaties, zorgverzekeraars en gemeenten

Aanmeldformulier

Deel deze pagina