13 oktober 2020

Webinar 27 oktober: Innovatie en slimme zorg

Het jaar 2020 gaat de geschiedenisboeken in als de grootste stresstest die ons zorgsysteem in tijden heeft ondergaan. Als er een ding is dat de coronacrisis heeft laten zien, is dat innoveren niet alleen nodig, maar ook mogelijk is. In recordtempo is er in alle gelederen van de zorg gewerkt aan slimme oplossingen en (digitale) zorg op afstand.

© Skipr

De komende tijd staan we voor de opgave om die versnelling door te zetten en niet terug te vervallen in oude werkwijzen. Zeker met het oog op de toenemende schaarste op de arbeidsmarkt en de veranderende zorgbehoeften. Voor de organiseerbaarheid van de zorg is het belangrijk om te blijven innoveren. Met altijd in het achterhoofd dat de zorg aansluit bij de behoeften en mogelijkheden van de patiƫnt. Dus digitaal ondersteunde zorg waar wenselijk en mogelijk, fysieke zorg waar nodig. De keuze tussen digitale en fysieke zorg ligt in de dialoog tussen patiƫnt en zorgverlener(s).

Maar hoe pakken we dat aan? Welke uitdagingen gaan we tegenkomen en waar zitten oplossingen? Hoe voorkomen we dat we te snel vervallen in bestaande concepten en werkwijzen? En hoe krijgen we het gesprek over slimme, digitale zorg tussen patiƫnt en zorgverlener op gang? Hierover gaat Simon Broersma (Skipr) op 27 oktober in gesprek met Wiro Gruisen (regiomanager bij CZ) en Joris Arts (manager bij DiSofa online therapie).

Tijdens het webinar bieden we praktische tips, zodat je de volgende stap kan zetten naar de Juiste Zorg op de Juiste Plek.

Meld je aan

Over de sprekers

Wiro Gruisen is manager Regio-regie bij CZ. Joris Arts is ziekenhuisapotheker en manager van DiSofa Online therapie.

Meer weten over de sprekers? Lees hun biografieƫn op Skipr.nl.

Praktische informatie

Dit webinar is een initiatief van de Juiste Zorg op de Juiste Plek in samenwerking met Skipr.

Deel deze pagina