25 juni 2020

Webinar 7 juli: Kansen voor de zorg in coronatijd

Brengt de crisis ons dichterbij de Juiste Zorg op de Juiste Plek?

De uitbraak van het coronavirus heeft de zorg de afgelopen maanden op ongekende wijze opgeschud. Om de crisis het hoofd te bieden werden in recordtempo oplossingen bedacht, barrières doorbroken en nieuwe vormen van zorg geïntroduceerd. Er werd samengewerkt over schotten heen, digitale zorg nam een vlucht en preventie werd bovenaan de agenda gezet.

Nu de meest acute fase achter de rug is, ontstaat er ruimte voor reflectie. Wat kunnen we leren van deze gezondheidscrisis? Welke kansen zijn er om de beweging naar de Juiste Zorg op de Juiste Plek door te zetten?

Banner met tekst: Wat zijn de kansen voor de zorg in coronatijd? Meld u gratis aan en denk mee!
© VWS / Skipr

Hierover gaan we op 7 juli 2020 in gesprek met opiniemakers Sophie Bijloos en Danka Stuijver in de interactieve webinar ‘Kansen van de coronacrisis voor de zorg’. Meld je aan en praat mee!

Er komen actuele vragen voorbij als:

  • Is e-health de nieuwe norm?
  • Is dit het moment om preventie te belonen?
  • Hoe kunnen we ook buiten crisistijd slimmer samenwerken in de zorg?

Meld je aan

Over de sprekers

Danka Stuijver is huisarts en schrijft een column in de Volkskrant over kleine en grote verhalen in de zorg. Sophie Bijloos is zorgadviseur en opiniemaker. In Trouw verscheen van haar hand het artikel ‘Dit is de tijd om de zorg grondig te hervormen’. Meer weten over de sprekers? Lees de biografieën van Danka en Sophie op Skipr.

Praktische informatie

De webinar is een initiatief van de Juiste Zorg op de Juiste Plek in samenwerking met Skipr.

Deel deze pagina