16 december 2019

Save the date 4 themabijeenkomsten in 2020

In 2020 organiseren we op 4 plekken in het land bijeenkomsten. Hier gaan we praktisch aan de slag met de Juiste Zorg op de Juiste Plek. Wil je ook aan de slag met de Juiste Zorg op de Juiste Plek? Kom dan naar de Juiste Zorg op de Juiste Plek bijeenkomst in jouw regio.

We gaan in gesprek over de uitdagingen die bij het realiseren van de Juiste Zorg op de Juiste Plek komen kijken, maar nog veel belangrijker: we bieden je praktische handvatten om de volgende stap te zetten. Centraal staan de goede voorbeelden uit de regio.

Wanneer zijn we bij jou in de buurt?

De exacte locaties van de regio's Noord, Oost en Zuid worden later nog bekend gemaakt.

Programma van de bijeenkomsten

Vrouw plakt post-it op muur in het bijzijn van andere deelnemers
© VWS

Invulling themaworkshops

Tijdens de themaworkshops werk je samen aan concrete vraagstukken die te maken hebben met de realisatie van de Juiste Zorg op de Juiste Plek. Elke workshop heeft een eigen thema zoals samenwerken, het gebruik van data of slimme zorg. Maar vraagstukken over wet- en regelgeving of samenwerkingsverbanden komen aan bod.

De themaworkshops staan in het teken van regionale praktijkvoorbeelden en vraagstukken. De themaworkshops kunnen daarom per regio verschillen. Zodra er meer bekend is over de inhoud van de themaworkshops in Den Haag, zullen we dit bekendmaken op deze pagina.

Deel deze pagina