Betrek de patiënt bij zorgvernieuwing met Ikzoekeenpatient.nl

Innoveren in de zorg kan niet zonder het perspectief van patiënten erbij te betrekken. Patiënten weten als geen ander welke ondersteuning nodig is en waar verbetering mogelijk is. Met de diensten van Ikzoekeenpatient.nl vinden zorgvernieuwers snel de juiste patiëntengroep.

Header ikzoekeenpatiënt.nl

Netwerk van ruim 100 patiëntenorganisaties

Wie nieuwe diensten, producten of beleid in de zorg ontwikkelt, kan veel baat hebben bij de ervaringen van patiënten. Maar het vinden van de juiste patiënten is niet altijd makkelijk. Ikzoekeenpatient.nl is een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland, waar meer dan honderd patiëntenorganisaties bij aangesloten zijn. Binnen dat netwerk wordt er gezocht naar geschikte patiënten om deel te nemen aan bijvoorbeeld interviews, focusgroepen of online panels.

Hoe het werkt

Heb je een vraagstuk waarvoor je de inzichten van patiënten goed kunt gebruiken? Dan leg je aan Ikzoekeenpatient.nl voor waar je naar op zoek bent. Nadat er afspraken zijn gemaakt over het aantal patiënten, de doorlooptijd en de investering, start de werving van patiënten. De deelnemende patiënten worden begeleid bij de voorbereiding op hun inzet. Na de inzet is er altijd een evaluatie.

Lees meer op Ikzoekeenpatient.nl.