Save the date: 4 themabijeenkomsten in 2020

In 2020 organiseren we op 4 plekken in het land bijeenkomsten. Hier gaan we praktisch aan de slag met de Juiste Zorg op de Juiste Plek. Wil je ook aan de slag met de Juiste Zorg op de Juiste Plek? Kom dan naar de Juiste Zorg op de Juiste Plek bijeenkomst in jouw regio.

We gaan in gesprek over de uitdagingen die bij het realiseren van de Juiste Zorg op de Juiste Plek komen kijken, maar nog veel belangrijker: we bieden je praktische handvatten om de volgende stap te zetten. Centraal staan de goede voorbeelden uit de regio.

Wanneer zijn we bij jou in de buurt?

  • 24 maart, omgeving Den Haag
  • 13 mei, omgeving Groningen
  • 10 juni, omgeving Apeldoorn
  • 1 juli, omgeving Breda

De exacte locaties worden nog bekend gemaakt en aanmelden kan vanaf januari 2020. Wil je een reminder ontvangen zodra het aanmeldingsformulier online staat? Klik dan hier om je in te schrijven voor de reminder.

Globaal programma

17.00 - 18.00: Ontvangst met lopend buffet

18.00 - 20.45: Keynote spreker en interactieve workshop

20.45 - 21.30: Terugkoppeling en netwerkmoment

Vrouw plakt post-it op muur