Overal in het land zijn er initiatieven rondom de Juiste Zorg op de Juiste Plek. Maar hoe breng je al deze initiatieven samen? Hoe vertaal je beleidsplannen naar de praktijk? En welke rol heeft de huidige coronacrisis hierin? SeederDeBoer en Hieroo organiseren op donderdag 3 september een online kennisparade met een workshop over de Juiste Zorg op de Juiste Plek.

Tijdens de workshop wordt er vanuit verschillende invalshoeken een open discussie gevoerd met belangrijke spelers in het zorgveld. Dit wordt gedaan aan de hand van een paneldiscussie, waarin de mogelijkheid tot interactie en het stellen van vragen wordt geboden. Prikkelende stellingen en gespreksonderwerpen worden voorafgaand aan de workshop gedeeld met het deelnemend publiek.  

Het doel van de sessie is om vanuit verschillende invalshoeken te horen of en wat de invloed is van de coronacrisis op de uitvoering van De Juiste Zorg op de Juiste Plek. Na de workshop heb je meer inzicht in de laatste ontwikkelingen en achtergronden van het zorgbeleid, uitdagingen in de implementatie en oplossingen uit de praktijk.

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 3 september
  • Tijd: 09:00 - 12:30
  • Vorm: online paneldiscussie
  • Kosten: gratis
  • Voor wie: Zorgaanbieders

Laat je inspireren

Zet 3 september in je agenda en meld je aan. Je kan direct een plek reserveren door te mailen naar: events@seederdeboer.nl. Vermeld in deze mail je naam, organisatie en functie. 

Bezoek de website van SeederDeBoer voor meer informatie over de online kennisparade.  

Deel deze pagina