Een goede behandeling past bij de persoonlijke situatie van een patiƫnt. En dat kan voor iedereen anders zijn. Het Programma Uitkomstgerichte Zorg wil meer inzicht creƫren in uitkomsten van zorg die er voor de patiƫnt echt toe doen. De bedoeling is dat die inzichten worden gebruikt om de zorg voor patiƫnten nog verder te verbeteren.

Op dinsdag 8 juni en donderdag 10 juni organiseert het programma een online conferentie die aansluit op de doelstellingen van het programma. Met de conferentie wil het programma kennis delen en voorbeelden, ideeƫn, instrumenten en contacten aanreiken, zodat je aan de slag kan gaan met uitkomstgerichte zorg.

Programma

Het programma is verdeeld over twee dagen en niet vol geprogrammeerd, zodat je tussendoor ruimte blijft houden voor werkzaamheden of andere zaken. De plenaire sessies zijn voor iedereen toegankelijk. De deelsessies kies je wel van tevoren, omdat er een maximaal aantal deelnemers per sessie mogen deelnemen.

Bekijk het programma

Praktische informatie

Meld je aan

Meer informatie

Ga naar de website van de landelijke conferentie Uitkomstgerichte Zorg voor alle informatie en contactgegevens.

Contact

Voor inhoudelijke vragen over de conferentie of het Programma Uitkomstgerichte Zorg kunt u mailen naar uitkomstgerichtezorg@minvws.nl. Heeft u vragen over de organisatie en of logistiek van de landelijke conferentie, mail dan naar evenementen@facetwo.nl.

Deel deze pagina