In september organiseert PGOsupport vier inspiratiesessies over effectief en gelijkwaardig samenwerken voor betere kwaliteit van zorg en leven. Binnen deze reeks is er een volledige sessie gewijd aan de regionale invloed op de Juiste Zorg op de Juiste Plek (JZOJP). Hierbij staat het pati├źntenperspectief centraal.┬á

Je moet schieten, anders kun je niet scoren

Aandacht voor welbevinden van mensen en goede zorgverlening bereik je niet alleen in de huisartsenpraktijk, het ziekenhuis of het verpleeghuis. Het vraagt juist samenwerking tussen heel veel partijen. Om samenwerking te verstevigen werkt het zorgveld al een aantal jaar aan de veranderbeweging van de Juiste Zorg op de Juiste Plek; over de muren van de verschillende zorgdomeinen heen.

De inbreng van pati├źnten is hierbij belangrijk, maar juiste deze inbreng valt (nog) tegen. Om deze inbreng te verstevigen, organiseert PGOsupport deze online inspiratiesessie op dinsdag 22 september van 16:00 tot 17:00. Leer van goede voorbeelden, deel je eigen ervaringen en ontdek hoe jij kan bijdragen aan de Juiste Zorg op de Juiste Plek met oog op het pati├źntenperspectief.

  Meld je direct aan

Volledige programma

In totaal organiseert PGOsupport vier inspiratiesessies, op verschillende dagen van 16:00 tot 17:00. Op 1 oktober komt alles samen in een interactieve talkshow. Je kunt je opgeven voor alle of enkele van deze inspiratiesessies. Hieronder tref je een beknopt overzicht van alle onderwerpen:

  Bekijk het volledige programma

Praktische informatie

Pati├źntenorganisaties
Voorzitters, bestuursleden, beleidsmedewerkers, vrijwilligers die (regionale) zorgontwikkelingen en innovatie als aandachtsgebied hebben en leden die hierin geïnteresseerd zijn.

Stakeholders van pati├źntenorganisaties die zich bezighouden met JZOJP en nadrukkelijk zijn ge├»nteresseerd in het betrekken van mensen die zelf gebruikmaken van zorg, ondersteuning en welzijn. Denk aan gemeenten, zorgverzekeraars, zorgaanbieders en hun koepel/brancheorganisaties. Adviesorganisaties (zoals ROS-en).

Deel deze pagina