10 juni Regiobijeenkomst (Oost)

Activiteitendata
Apeldoorn, precieze locatie volgt

Bijeenkomst De Juiste Zorg op de Juiste Plek doen we samen.

Regio Oost - Apeldoorn

Tijdens de bijeenkomst gaan we in gesprek over de uitdagingen die je ervaart bij de realisatie van de Juiste Zorg op de Juiste Plek. Daarnaast bieden we praktische handvatten om de volgende stap te kunnen zetten.

Programma

17:00 - 18:00  Ontvangst met warme maaltijd

18:00 - 18:10  Opening door dagvoorzitter Dianda Veldman, Directeur patiëntenfederatie

18:10 - 18:35  Keynote 1

18:35 - 19:00  Keynote 2

19:00 - 19:15  Pauze

19:15 - 20:45  Themaworkshops

20:45               Plenaire terugkoppeling en netwerkborrel

Eindhoven

Invulling themaworkshops

Tijdens de themaworkshops werk je samen aan concrete vraagstukken die te maken hebben met de realisatie van de Juiste Zorg op de Juiste Plek. Elke workshop heeft een eigen thema zoals samenwerken, het gebruik van data of slimme zorg. Maar vraagstukken over wet- en regelgeving of samenwerkingsverbanden komen aan bod.

De themaworkshops staan in het teken van regionale praktijkvoorbeelden en vraagstukken. De themaworkshops kunnen daarom per regio verschillen. Zodra er meer bekend is over de inhoud van de themaworkshops in Den Haag, zullen we dit bekendmaken op deze pagina.