10 juni UITGESTELD: Regiobijeenkomst (Oost)

Activiteitendata
Apeldoorn, precieze locatie volgt

Bijeenkomst De Juiste Zorg op de Juiste Plek doen we samen.

Regio Oost - Apeldoorn

In verband met de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben we besloten om alle bijeenkomsten uit te stellen. Dit geldt voor de bijeenkomsten op 11 mei te Groningen, 10 juni te Apeldoorn en 1 juli te Breda.

We beslissen op een later moment wanneer en in welke vorm we de bijeenkomsten zullen organiseren. Zodra we meer informatie hebben, word je hierover per mail geïnformeerd. Meld je aan voor onze nieuwsupdate als je verdere informatie wil ontvangen over de bijeenkomsten.

---

Tijdens de bijeenkomst gaan we in gesprek over de uitdagingen die je ervaart bij de realisatie van de Juiste Zorg op de Juiste Plek. Daarnaast bieden we praktische handvatten om de volgende stap te kunnen zetten.

Programma

17:00 - 18:00  Ontvangst met warme maaltijd

18:00 - 18:10  Opening door dagvoorzitter Dianda Veldman, Directeur patiëntenfederatie

18:10 - 18:35  Keynote 1

18:35 - 19:00  Keynote 2

19:00 - 19:15  Pauze

19:15 - 20:45  Themaworkshops

20:45               Plenaire terugkoppeling en netwerkborrel

Eindhoven

Invulling themaworkshops

Tijdens de themaworkshops werk je samen aan concrete vraagstukken die te maken hebben met de realisatie van de Juiste Zorg op de Juiste Plek. Elke workshop heeft een eigen thema zoals samenwerken, het gebruik van data of slimme zorg. Maar vraagstukken over wet- en regelgeving of samenwerkingsverbanden komen aan bod.

De themaworkshops staan in het teken van regionale praktijkvoorbeelden en vraagstukken. De themaworkshops kunnen daarom per regio verschillen. Zodra er meer bekend is over de inhoud van de themaworkshops in Den Haag, zullen we dit bekendmaken op deze pagina.